Husí foie gras foie gras jsou považovány za delikatesu.
Naše husí játra foie gras ze severu Španělska mají dokonce také velký obsah lanýžů. Výroba z rodinné farmy Melsa Vás jistě očaruje pro svou nesrovnatelnou chuť.
Husí foie gras je výjimečná pochoutka a může se připrovovat za tepla i za studena. Mohou se vařit, smažit, péct, ve vodní lázni, takže si můžete udělat i koláče kulinářský skvost " foie gras " je vždy připraven ručně tradičním způsobem.
Velká pozornost je věnována výběru a třídění jater, která jsou základem kvality foie gras.
Foie gras jsou jsou drůbeží játra a to zejména husy a kachny, která se získávají překrmováním a omezením pohybu ptáka. Foie gras oceňovali především Římani, kteří vykrmovat své husy fíky. Latinský název fíků - ficatum - je opravdu odvozen název jater - játra .
Po pádu římské říše foie gras z nabídky zmizela. Začala se znovu objevovat v 18. století, ve Francii a ve Španělsku.
Obsah: játra 190 g
Země původu: Španělsko
Složení : foie gras, lanýže (tuber melanosporum), koňak, sůl, koření a E - 250.